Ajankohtaista

Tällä sivulla tiedotamme ajankohtaisista asioistamme ja uutisistamme. Taidekehystämö ja Galleria ARTEI palvelee Kemin keskustassa. Tervetuloa!

Kaija Juurikkala, palkittu elokuvaohjaaja, kirjailija, äiti ja taiteilija, kävi luonamme maalaamassa 12. ja 13.4.2017. Aivan ihana tunnelma valloitti meidät, Kaijan ja kaikki katsojat ja mallit. Iltapäivät hujahtivat nopeasti iltaan ja kaikki mukanaolijat saivat kokea ihmeitä, kukin tavallaan. Muutama kuva galleriassa muistona ihmeellisistä päivistä. Ehkä syksyllä saadaan Kaija Kemiin uudestaan<3 Olkaa kuulolla ja seuratkaa sekä Kaijan, että Artein koti- ja facebooksivuja.

OMAT TUOTTEEMME

Meiltä voit tilata kännykällesi näppärän ja käytännöllisen seinään tai yöpöydän sivuun kiinnitettävän kännykän latausaseman, sen muuten saa odottaessa.

Nyt on aika sinunkin kehystyttää tablettisi.

Läppärin näyttölläkin pitää olla yksilölliset kehykset.

Stas-ripustusjärjestelmä

Meiltä saat nyt käytännöllisen Stas-ripustusjärjestelmän! Se on helppo asentaa itse, mutta tulemme mielellämme myös asentamaan sen sinulle.

Stas-ripustusjärjestelmä on loistava ratkaisu huolettomaan, helppoon ja tyylikkääseen ripustukseen. Katon rajaan kiinnitettävillä kiskoilla luodaan mahdollisuus ripustaa tauluja seinälle mihin kohtaan tahansa. Voit vaihtaa taulujen paikkaa seinällä vaikka kuinka usein, eikä siitä jää jälkeäkään! Ripustuskiskojen asentaminen uusiin omakoti- ja kerrostaloasuntoihin on viime vuosina lisääntynyt ja niitä asennetaan usein  myös remontin jälkeen vanhoihin asuntoihin ja toimistoihin, jos halutaan pitkäaikaista ja käytännöllistä ratkaisua taulujen ripustamiseen.

Stas-ripustuskisko on käytännöllinen, helppo menetelmä taulujen ja peilien seinille laittamiseen. Seiniin ei tarvitse porata koukuille reikiä, joita on vaikea paikata. Siistit seinät ja ehjät pinnat tuovat aina myös asunnolle lisäarvoa.